نیازحوزه علمیه به رشته سیاستگذاری راهبردی اقتصاد
⛔خلاصه مباحث درباره لوازم اقتصاد مقاومتی در جنگ اقتصادی از استاد حجهالاسلام دکتر سیدکاظم رجایی در جمع طلاب و پژوهشگران اقتصاد مقاومتی و جنگ اقتصادی حوزه علمیه قم:
? امیرالمومنین(ع) در 25 سال که در سقیفه به حاشیه برده شد و کنار بود، دارایی و باغات داشتند، زمینهای زیادی را احیا کردند و الان هم نام بعضی از این باغات معروف است. کار و تلاش در اوج بود ولی دلبستگی صفر است.
☘️ اگر شاخص برای اشتغال میخواهید، مبانی دینی را ببینید، جامعه تشنه ایدههای ناب اسلامی است، به حوزه میآئیم و ایدههای ناب در کتاب و سنت است و جامعه محتاج برنامه ریزی است و کشور بر اساس فرهنگ هم دست دولت است.
? نفت خام بدهید، روسری آماده بخرید. امام صادق میفرماید این ذلت و فقر است. برای اینکه ببینیم و نکته اقتصادی روایتی را بفهمیم گاهی لازم است که 15 سال در حوزه اقتصاد مطالعه کنیم و باید این کار را انجام بدهیم. طلبه وقتی به دنبال بحث اقتصادی میرود، میگویند طلبه آمده است مجتهد شود ولی بادلسوزی میگویند که رفته اقتصاد بخواند و این را تقبیح میکنند.
? اگر دیدید همین کاری که من انجام میدهم، فردی که هشت ساعت کار میکند هم همین کار را انجام میدهد، علامت ناکارآمدی من است، یک فرد بازاری در کار کارهایش لمعه و دروس حوزه را هم میخواند و ما کمتر از بعضی از این افراد عمل کرده ایم.
? حوزه علمیه باید رشته سیاستگذاری راهبردی اقتصاد را داشته باشد و به فکر ساحات زندگی بشر بر مبنای دین باشد. چون کتاب و سنت، برنامه زندگی انسان را ارائه داده است؛ ولی ما متاسفانه کوتاهی کرده ایم و غربزده ها در سازمان برنامه و بودجه ما برای ما با پول خود ما و نیروی انسانی خود ما، و دانشگاه خود ما، برنامه غرب را در کشور رواج می دهند!! این معنای سکولاریسم طلاب و حوزه است. شعارهای مقدس مآبانه برخی حوزویان دور از اجتماع، مقدمه ساز سکولاریسم جامعه است… روش تدریس و شیوه تعلیم در حوزه و دانشگاه باید عوض شود.
ادامه دارد…
?توجه:درج مطالب غیراز بیانات امام خمینی وامام خامنه ای صرفا جهت آگاهی مخاطبین است ونه تأیید ونه رد می شود?