در نظام اقتصادی غرب، کلمه «پول» خدا است
خلاصهای از مباحث استاد حسام الدین حائریزاده:
? در این بخش استاد به تبیین سیستم اقتصادی دشمنان جمهوری اسلامی ایران پرداخت.
? در تقابل با جنگ اقتصادی، «جهاد اقتصادی» تعریف میشود. سال جهاد اقتصادی از سوی رهبر انقلاب در سال 90 اعلام شد. کلمه «جهاد» کاملا امری مردمی است که به ایمان مردم نیز گره میخورد، در واقع از ادبیات مدرن فاصله میگیرد وبه مسئلهای ایمانی منتج میشود.
? آمریکا علیه ایران جنگ تجاری ندارد، چون مراوده تجاری نداریم اما جنگ تجاری خویش را علیه دنیا به راه انداخته است. آمریکا علیه ایران جنگ ارزی به راه انداخته است. البته مراوده مالی با ما ندارد ولی چون مبنای پول ما دلار است در نتیجه جنگ ارزی علیه ما به شکل متفاوتی نسبت به چین و روسیه رقم میخورد.
? جنبش اعتراضی «اشغال وال استریت» در سال 2010 در آمریکا و انگلیس و برخی کشورهای اروپایی، شکل گرفت و مردم زیادی در غرب ابراز داشتند که که «طمع» ما را کشته است؛ ما را به قتل رسانده و یعنی ما شدیم یک سری مرده متحرک! ما به طمع اعتماد کردیم، مشکل اصلی اقتصاد آمریکا طمع است و روی این محور کلی مستندها، فیلم ها و آثار ادبی خوبی تولید شده است که فیلم «وال استریت» الیور استون مبتنی بر این مسئله است.
? در نظام اقتصادی غرب، کلمه «پول» خدا است، مارکس درباره فلسفه پول بحثهایی دارد و برخی جامعهشناسان پول، میگویند که اگر پول را بشناسید، 80 درصد اقتصاد را شناختهاید. چه کسی پول را میشناسد؟ در دنیای معاصر، اقتصاددان جدی که ماهیت حقیقی پول را شناخته باشد، چندان نداریم و اکثر اقتصادخواندههای ما تابع و مقلد توهمات و توطئههای سرمایهدارانه و چپاولگرانه سیستم اقتصاد ضدفقرای غرب، در این باره هستند. پول شناس اگر بود، آقا در سال 73 به حوزه علمیه میفرماید که لازم است کرسیهای آزاداندیشی علمی حوزه علمیه راه بیفتد و درباره ماهیت پول مطالعه کنند.
?توجه:درج مطالب غیراز بیانات امام خمینی وامام خامنه ای صرفا جهت آگاهی مخاطبین است ونه تأیید ونه رد می شود?