⛔ قاعده زیبای رزق وروزی
❌اعتماد به قول خدا و پيامبر(ص) آن است که باور کنيم خداوند رزق دنيايي انسان را به عهده گرفته و در هر حال رزق انسان به انسان مي رسد ولي اصلاح خودمان را به عهده ي خودمان گذاشته اند و در قيامت هر کس در رهن آن اعمالي است که در دنيا انجام داده است.
❌خداوند فرمود: «كُلُّ نَفْسٍ بِما كَسَبَتْ رَهينَةٌ» هرکس در رهن آن چيزي است که در دنيا کسب کرده است.
از امام صادق(ع) است كه فرموده اند: «إِنَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ خَلَقَ الْخَلْقَ وَ خَلَقَ مَعَهُمْ أَرْزَاقَهُمْ حَلَالًا طَيِّباً فَمَنْ تَنَاوَلَ شَيْئاً مِنْهَا حَرَاماً قُصَّ بِهِ مِنْ ذَلِكَ الْحَلَالِ».خداوند عزّ و جلّ افراد را خلق كرد و همراه آن ها رزقشان را به صورت حلال و طيّب خلق نمود، پس اگر كسي آن را به صورت حرام به دست آورد، به همان اندازه از رزق حلال او كم مي شود.
?حالا من و شما با ترساندن فرزندانمان از رزق، وعده ي خدا در مورد تأمين رزق را ناديده گرفته ايم و همه ي فکر و ذکرمان مشغول تهيه ي رزق آينده ي او شده است و اين که بندگي خدا را اصل بگيرد را فراموش کرده ايم در حالي که خداوند وعده داده
«وَمَن يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَل لَّهُ مَخْرَجًا * وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لَا يَحْتَسِبُ» هرکس تقوا پيشه کند خداوند براي او بصيرت ايجاد مي کند و رزق او را از مسيري که او حساب نمي کند به او مي رساند.
⭕اگر فلان بقّال براي رضاي خدا بقّالي کند، هم رزقش مي رسد و هم دينش حفظ مي شود، ولي اگر براي شکمش بقّالي کند، نه رزقش مرتّب است و نه دين او، چون انسان ها با بي ديني خود رزق مقسوم شان را تنگ مي کنند.
❌تجربه ي تاريخي به ما نشان داد که بعد از دوران دفاع مقدس چون حرصِ داشتن دنيا ما را گرفت، زندگي مان سخت تر شد، با اين که در حال حاضر امکانات بيشتري در اختيار داريم.
❌پس اين قاعده را نبايد فراموش کرد که هرچه از شريعت الهي بيشتر فاصله بگيريم و از تقوي دورتر شويم زندگي مان بيشتر در پريشاني و پشيماني فرو مي رود.
?منبع:کتاب چه نیاز به نبی