سقیفه يعني حاكميت ويژه خواران اقتصادي و قدرت طلبان سياسي
⛔«غدير» يعني حاكميت كسي که فدايي اسلام است و «سقيفه» يعني حاكميت سياسيون اقتصادمحور، آن هم نه اقتصادي كه به نفع مردم باشد، بلكه رفاه و اقتصادي كه به نفع طبقة خاص تمام شود.
⛔سقیفه يعني حاكميت ويژه خواران اقتصادي و قدرت طلبان سياسي، البته با حفظ شخصيت ديني و نه حفظ ارزش هاي ديني، سقيفه يعني حاكميتي که مي تواند بيشتر فتح کند و بيشتر پول درآورد. آن ها درست فهميده بودند كه اگر اميرالمؤمنين علي(ع) سرِ کار مي آمد، ويژه خواران اين چنين ثروتمند نمي شدند. چون حضرت مي خواست مو را از ماست بکشد.
حضرت فاطمه(س) ادامه مي دهند: « شما کجا و فتنه خواباندن کجا؟!».
❎ حاکمان بيرون آمده از سقيفه در مقابل اعتراض نخبگان كه مي پرسيدند چرا علي را حذف كرديد، مي گفتند: اگر علي بر سركار بيايد فتنه مي شود ما فتنه را مي خوابانيم و زمينه را براي او آماده مي كنيم، فاطمه(س) مي فرمايد: ✅«اِبْتِداراً زَعَمْتُمْ خَوْفَ الْفِتْنَةِ»؛ براي عمل خود بهانه آورديد كه از فتنه مي ترسيديم، به عبارت امروزي اش در واقع مي گفتند اگر اميرالمؤمنين(ع) سرِ کار بيايد اگر اين جوانان حزب اللّهي و بسيجي و روحانيون سر کار بيايند، روشنفکرها زير بار نمي روند و فتنه مي شود. حالا براي اين که فتنه را بخوابانيم، يک فرد دنيا پسند و روشنفكر پسند سرِ کار بيايد که همه او را بپذيرند. آن وقت آيا مي دانيد نتيجه اش چه شد؟
❎ ان چنان فتنه اي شد كه در اثر آن حسين(ع) کشته شد. به قول شاعر: «خيمه گاه کربلا را آتش از اين جا زدند» اين حرف درستي است!(63) چون سقيفه يک فکر است که روح هاي داراي معنويت برنمي تابد، حالا آن معنويت چه علي باشد، چه حسين باشد، چه فاطمه(ع).
عجيب است كه ما با اين همه سرماية تاريخي از تاريخ عبرت نگيريم و دوباره فريب اين شعارها را بخوريم. اگر فاطمي هستيد،
❎بدانید این کشور فقط با انسان هاي مذهبي و مسئوليت پذير و متعهّد، نجات پيدا مي کند؛ هر چه مسئول متديّن تر باشد، بيشتر احساس مسئوليت مي كند و بيشتر نگران مردم و جامعه است و لذا كار خود را سرسري نمي گيرد و بيش از آن كه به خودش فكر كند، به سرنوشت مردم فكر مي كند، اگر فرد بر روي مسائل معنوي و ارزشي حسّاس نباشد، نه تنها يك روز خانة فاطمه(س) را آتش مي زند و آن همه جسارت مي كند، بلكه جبهه اي را مي گشايد كه فرداي آن روز حسين(ع) هم كشته مي شود؛
همين فكر و روحيه بود كه حسين(ع) را شهيد كرد. جامعه اي که معنويت برايش مهم نيست ولي توسعه برايش مهم است، اقتصاد برايش مهم است ولي قلب ايماني برايش مهم نيست، اين جامعه حتماً به فاطمه(س) پشت کرده است و او را و طرز تفكّر او را مزاحم خود مي داند
منبع:کتاب مقام لیله القدری فاطمه